TESUP verbreekt het dagelijkse verkooprecord aller tijden... Opnieuw

We zijn verheugd om aan te kondigen dat TESUP op 31 juli opnieuw een historische mijlpaal heeft bereikt, waarmee het wereldverkooprecord voor huishoudelijke windturbines opnieuw is verbroken!

Bedankt, onze gewaardeerde klanten, partners en teamleden, voor uw niet-aflatende steun. Deze opmerkelijke prestatie zou zonder jou niet mogelijk zijn geweest. Samen zorgen we voor een duurzame toekomst!

Te midden van de urgentie van de klimaatverandering willen we huiseigenaren voorzien van schone, hernieuwbare energieoplossingen. Deze recorddag versterkt onze toewijding aan innovatie en klanttevredenheid. Wij worden geïnspireerd door het groeiende enthousiasme voor duurzaam leven. Elk huis dat onze technologie omarmt, speelt een cruciale rol in de strijd tegen de klimaatverandering.

Deze mijlpaal betekent onze collectieve inspanning om een ​​groenere wereld op te bouwen. We zullen de grenzen blijven verleggen en ervoor zorgen dat onze producten voorop blijven lopen op de markt voor duurzame energie.

Bedankt dat je deel uitmaakt van deze buitengewone reis. Laten we samen records blijven breken en een positieve impact op de wereld maken!