Voorzie uw huis van stroom met TESUP-windturbines en zonnepanelen.

Verlaag uw elektriciteitsrekening. Verklein uw ecologische voetafdruk. Start vandaag.

Welcome to TESUP US

Bij TESUP hebben we een missie om huizen te voorzien van innovatieve windturbines en zonnepanelen, om samen een mooiere, schonere en duurzame toekomst vorm te geven.
 

België's best verkopende producten voor schone energie

Atlas Verticale Windturbine Generator (9 KW)
€ 599

Magnum Horizontale Windturbine Generator (9 KW)
€ 599

Flex Zonnepaneel (230 W)
€ 199

Ongeëvenaard vermogen en efficiëntie.

TESUP-windturbines: stroomopwekking van 9 kW. Laagste windsnelheid starten. Superieur lichaam en bescherming.

Zie waarom mensen van TESUP houden

"De duurzame energieoplossingen van TESUP hebben een aanzienlijke invloed gehad op mijn energieverbruik. Mijn MAGNUM 5 windturbine is meer dan een machine die schone en efficiënte energie uit de wind genereert. Het is indrukwekkend hoe het moeiteloos de kracht van de natuur vangt. De inzet van TESUP voor hernieuwbare energie heeft mij de vrijheid gegeven om mijn eigen schone energie op te wekken."

 - Thierry M. uit Henegouwen , BE

"De keuze voor TESUP voor mijn energiebehoeften is een wijs besluit geweest. De MASTER X windturbine heeft mijn verwachtingen overtroffen met een consistente en betrouwbare energieproductie. Het is een stevige en efficiënte oplossing die geruisloos werkt. Het FLEX zonnepaneel, met zijn hoge efficiëntie en veelzijdigheid, is ook een uitstekende aanvulling op mijn systeem. Dankzij TESUP kan ik een duurzamere levensstijl leiden."

- Elise F. uit Limburg, BE

" De HERA 7KW verticale windturbine heeft mijn verwachtingen overtroffen en zorgt voor betrouwbare en schone energieopwekking. Hij is duurzaam en efficiënt. Het was een ideale keuze voor mijn energiebehoeften, ik ben erg onder de indruk van TESUP. Hun producten zijn een openbaring voor me geweest. Dankzij hen heb ik hernieuwbare energie met vertrouwen en trots omarmd en mijn rekeningen verlaagd."

-Jules T. uit Antwerpen, BE