Wij houden van zakenreizen bij TESUP en maken ze altijd buitengewoon

Spannende reis naar fabrieken en werkplaatsen

Vorige week begonnen onze enthousiaste teamleden aan een spannende reis om enkele van onze fabrieken en werkplaatsen te bezoeken. Bij TESUP begrijpen we het belang van ervaring uit de eerste hand in het productieproces. Met verschillende afdelingen en expertises, waaronder telewerkers, organiseren we regelmatig bijeenkomsten en reizen om samenwerking en innovatie te bevorderen.

 

Als baanbrekend bedrijf voor schone energieoplossingen geloven wij in het doorbreken van traditionele normen, zelfs als het gaat om zakenreizen. We zijn niet alleen gepassioneerd door wat we doen: het genereren en leveren van duurzame energieoplossingen, maar ook door het creëren van onvergetelijke momenten en ervaringen voor ons team.

 

Tijdens onze recente zakenreis hebben we onze doelstellingen efficiënt bereikt door de productietechnologieën voor zonnepanelen te testen, en toen was het tijd voor wat welverdiende ontspanning. Dus besloten we de kans te grijpen om te genieten van een leuk windsurfavontuur! Na deze teambetrokkenheidsactiviteit hebben we authentieke voedseltests ervaren, waarbij we hartelijk werden verwelkomd door onze CX Director.

 
 

TESUP hecht enorme waarde aan het cultiveren van een bloeiende zakelijke omgeving, en een van onze kernprincipes is om prioriteit te geven aan onze mensen. Wij begrijpen dat hun geluk en tevredenheid een integraal onderdeel zijn van ons succes als bedrijf.

 

Getuige zijn van de vreugde en tevredenheid op de gezichten van onze teamleden aan het eind van de dag herinnert ons er voortdurend aan waarom we houden van wat we doen. Gelukkige werknemers dragen bij aan de groei en welvaart van een bedrijf, en bij TESUP blijven we ons inzetten om een ​​dergelijke sfeer te koesteren.

 

Bij TESUP geven we niet alleen vorm aan een groenere toekomst met onze innovatieve oplossingen, maar koesteren we ook een werkcultuur die ervaringen, teamwerk en het welzijn van onze opmerkelijke teamleden koestert.