TESUP verovert de wereld: eigen nieuwe hubs

TESUP breidt elke dag kantoren over de hele wereld uit

We zijn verheugd om een ​​geweldige update met jullie te delen, lieve lezers. Naast onze tientallen kantoren over de hele wereld hebben we twee nieuwe kantoren geopend. Eén daarvan bevindt zich op een belangrijk punt in Zuid-Europa, Skopje, de andere bevindt zich in Anatolië, een centraal knooppunt voor klanten uit West- en Centraal-Azië. Beide locaties zijn waar de zon en windkracht overvloedig aanwezig zijn in de meest rustige natuur ter wereld.

Beiden dienen als het regionale hoofdkantoor van TESUP voor Zuid-Europa. De kantoren worden bemand door een team van ervaren professionals die verantwoordelijk zijn voor engineering, verkoop, marketing en klantenondersteuning in de regio's en wereldwijd.

De nieuwe kantoren maken deel uit van de voortdurende uitbreiding van TESUP naar nieuwe markten over de hele wereld. De opening van de nieuwe kantoren is een belangrijke mijlpaal voor TESUP. Het toont onze inzet om ons wereldwijde bereik uit te breiden en onze klanten de beste service te bieden.
 
 

Verjaardagsviering op kantoor*

 

De nieuwe kantoren zijn ruim en goed ingericht en bieden een comfortabele en ontspannen omgeving voor de medewerkers. Het zijn geweldige plekken voor binding, samenwerking en het samen creëren van blijvende herinneringen. Deze nieuwe kantoren zullen ons helpen onze doelstellingen te bereiken: het creëren van betere oplossingen voor zowel onze klanten als de wereld. Houd het in de gaten, want er is een kans dat ons volgende kantoor naar jouw stad komt!