Waarschuwingen voor extreem weer komen naar TESUP!

Heeft u zich ooit zorgen gemaakt dat zwaar weer uw windturbine zou beschadigen? Weet u niet zeker onder welke weersomstandigheden u uw turbine moet afdekken? Door het veranderende mondiale klimaat wordt dit steeds moeilijker te voorspellen en te beheren.

Als jij dit bent, heeft TESUP een gloednieuwe service die perfect bij jouw behoeften past! Alsof het nog niet genoeg is dat TESUP-e-mailabonnees nieuws ontvangen over de allernieuwste TESUP-technologie, ontvangen mailinglijstabonnees ook automatische waarschuwingen over zwaar weer dat hun kant op komt!

Met deze geavanceerde weerwaarschuwing kunt u de luiken sluiten en ervoor zorgen dat uw landgoed voorbereid is op zwaar weer. Dit zal helpen voor iedereen die niet zeker weet wanneer het weer te slecht is om zijn windturbine veilig te laten werken.

Als u geïnteresseerd bent in het ontvangen van deze waarschuwingen voor zwaar weer en op de hoogte wilt blijven van de nieuwste TESUP-producten, kunt u zich ook abonneren op de e-mailmailinglijst op de TESUP-webpagina. Open gewoon een nieuwe TESUP-webpagina en voer uw locatie en e-mailadres in de groene pop-up in!