Tips van een windturbinetechnicus

Het kan lastig zijn om ervoor te zorgen dat uw windturbines correct worden geïnstalleerd en onderhouden, zodat ze een lange levensduur hebben en u van stroom kunnen voorzien. Vandaag gaan we enkele tips voorstellen die ervoor zorgen dat uw turbine jarenlang met plezier draait!

 

Uw turbine monteren:

Het is van groot belang om uw turbine goed en met de juiste apparatuur te verankeren. Het onjuist verankeren van uw turbine kan leiden tot schade aan uw turbine of uw eigendommen. Bevestig uw turbinebasis aan een sterk materiaal om uw turbine correct te verankeren (het vastschroeven van uw turbine aan een betonnen constructie is bijvoorbeeld veel veiliger dan vastschroeven aan een dun houten exemplaar).

TESUP kan een montagepaal leveren waar u uw windturbine direct aan kunt bevestigen. Dit is geschikt voor constructies met een vlakke ondergrond of platte daken, zoals caravans. Door uw turbine op een montagepaal te monteren, verhoogt u de windsnelheid bij uw turbine, waardoor deze meer stroom kan genereren! Als u uw turbine op een schuin dak wilt monteren, raden wij een oplossing op maat aan, afhankelijk van uw dak, aangezien geschikte hardware per dakvorm kan variëren. Als u niet zeker bent over de plaatsing of verankering van turbines, biedt TESUP adviesdiensten en het bewerken van foto's van uw eigendom om u potentiële plaatsingen van windturbines te laten zien! Deze diensten zijn te vinden via onderstaande links.

https://www.tesup.com/wind-and-solar-energy-lectures-tesup-university

Montage:

TESUP-turbines worden gedeeltelijk gemonteerd geleverd, dus enige montage is vereist. Zorg er bij het monteren van uw turbine voor dat alle verbindingen goed zijn vastgedraaid (maar niet te strak, omdat dit de structuur van de turbine kan belasten). Een goede vuistregel is om de bout helemaal vast te draaien totdat u de sluiting niet meer vast kunt draaien en vervolgens de bout een halve slag naar achteren los te draaien.