Tesup bereikt een nieuwe mijlpaal met de opening van haar nieuwe productiefaciliteit in Europa!

We vergroten het aantal van onze productielocaties maand na maand!

De productiegebieden van succesvolle groeibedrijven moeten zich voortdurend ontwikkelen. Daarom hebben we, als snelgroeiend bedrijf met maand na maand recordomzet, een nieuwe productiefaciliteit om aan de vraag van onze klanten te voldoen en de duurzame energietransitie te stimuleren.

We staan ​​bekend om onze innovatieve producten en toewijding aan duurzaamheid en zijn er trots op dat we recordverkoopcijfers hebben die onze snelle groei en toenemende populariteit onder klanten weerspiegelen. In het licht van dit succes hadden we nog een grotere en volledig uitgeruste faciliteit nodig waar we verder konden gaan met onze massaproductielijn. Vandaag zijn we verheugd de opening aan te kondigen van een nieuwe, ultramoderne productiefaciliteit, ontworpen om aan de groeiende vraag naar TESUP-producten te voldoen en de transitie van de wereld naar duurzame energie te versnellen.

De nieuwe faciliteit zal ons in staat stellen de productie op te voeren en onze klanten te voorzien van nog milieuvriendelijkere en energiezuinigere producten. We zijn toegewijd aan het maken van een positieve impact op het milieu en streven ernaar om alleen duurzame materialen en praktijken te gebruiken in alle aspecten van onze activiteiten.

Met deze nieuwe faciliteit streven we ernaar een maandelijkse productiecapaciteit van windturbines van meer dan 300 MW te bereiken.

Met onze sterke verkoopcijfers, innovatieve producten en toewijding aan duurzaamheid zijn we klaar voor nog meer succes en groei in de komende jaren. De opening van de nieuwe productiefaciliteit is een stap op weg naar een groenere en duurzamere toekomst, en we kijken ernaar uit om met u, beste klanten en partners, samen te werken om deze transitie te stimuleren.

We zijn er trots op dat we in elk aspect van ons bedrijf kunnen uitbreiden. Succes vereist nieuwe kansen en groei, en we aarzelen nooit om nog een stap richting succes te zetten.