Stijgende energiekosten? Begin met het verkopen van je energie!
Heeft u onlangs gemerkt dat de al dure nutsrekeningen zijn gestegen? Wel, de belangrijkste boosdoener achter deze stijging is een drastische stijging van de elektriciteitsrekeningen, met een stijging van maar liefst 50% ten opzichte van vorig jaar!

Deze stijging wordt toegeschreven aan verschillende factoren, zoals stijgende prijzen van aardgas en vertragingen in wereldwijde projecten voor elektriciteitsopwekking die dringend nodig zijn.

Maar dit is niet allemaal slecht nieuws, vooral niet voor TESUP-klanten. Omdat de elektriciteitsprijzen hoger zijn, zult u meer winst maken met de elektriciteit die u thuis kunt genereren en terug kunt verkopen aan het elektriciteitsnet dan u normaal zou kunnen hopen!

Dus wacht niet langer, installeer een TESUP-turbine op uw dak om te profiteren van deze hoge elektriciteitsprijzen en verkort de terugverdientijd van uw turbine. Vermijd extra kosten voor uw elektriciteit met de huidige hoge prijzen door uw eigen elektriciteit op te wekken!

Weet u niet zeker welke turbine u moet gebruiken of waar u deze moet installeren? Laat dit u er niet van weerhouden om een turbine te installeren! TESUP kan u voorzien van een virtuele architecturale service. Als u TESUP foto's van uw eigendom verstrekt, kunnen de ingenieurs van TESUP aanbevelen welk type turbine u moet installeren en waar.

Als u meer informatie wilt over deze service, volg dan de onderstaande link!