Ontdek waarom we ‘goud’ gebruiken in onze windturbines

In de technologiewereld zijn Printed Circuit Boards (PCB's) als het brein van onze apparaten. Zij zorgen ervoor dat alles werkt. Bij TESUP hebben we besloten een stap verder te gaan door goud in onze PCB's te gebruiken. Laten we het nu eens hebben over wat PCB's zijn en waarom onze producten opvallen doordat ze goudkleurig zijn.

 

PCB's leren kennen:

 

Allereerst: wat zijn PCB's? Deze kleine bordjes zijn als het centrale knooppunt van elektronische gadgets en zorgen ervoor dat alle onderdelen met elkaar communiceren. Bij TESUP gebruiken we ze om onze hightechproducten van stroom te voorzien.

 

De voordelen van goud gaan:

 

Dus waarom goud? Hier hebben we uitgelegd:

 

Corrosieweerstand:

 

Goud roest of corrodeert niet gemakkelijk. Dit betekent dat onze apparaten alle soorten omstandigheden aankunnen zonder enige schade. De vergulding op onze PCB's fungeert als een schild en beschermt de integriteit van het circuit.

 

Supergeladen geleidbaarheid:

 

Goud is een van de meest geleidende metalen bij het geleiden van elektriciteit. Door onze PCB's met goud over koper te coaten, zorgen we ervoor dat onze producten optimaal werken, waardoor de stroom van elektrische signalen wordt geoptimaliseerd. Dit vertaalt zich naar de apparaten die niet alleen op hun best presteren, maar ook een standaard zetten voor efficiëntie in het technologische landschap.

 

Soldeerbaarheid:

 

Betrouwbare verbindingen vormen de ruggengraat van elk elektronisch apparaat, en hier staat goud centraal. Goud is geweldig om te solderen; het plakt goed en zorgt ervoor dat onze producten bij elkaar blijven.

 

Hechtbaarheid:

 

Goud is niet alleen geleidend; het is ook geweldig in het binden. Gouden draden en oppervlakken op onze PCB's kunnen thermocompressieverbindingen ondergaan op gouden pads en sporen. Dit proces vormt verbindingen die niet alleen sterk maar ook veerkrachtig zijn, waardoor de structurele integriteit van het apparaat wordt gewaarborgd, zelfs in dynamische bedrijfsomstandigheden.

 

Simpel gezegd hebben TESUP-producten dit extra vermogen: met goud doordrenkte PCB's. Het gaat er niet alleen om er luxueus uit te zien, het gaat erom dat onze producten lang meegaan, goed werken en een beetje speciaal zijn. Als u met TESUP de technische wereld induikt, weet dan dat onze gouden PCB's er zijn om ervoor te zorgen dat u de beste mix van stijl en prestaties krijgt. TESUP is de enige windturbine voor thuisgebruik die deze kwaliteit en technologie biedt. En nu zijn al onze windturbines in de vakantieuitverkoop. Mis deze kans niet. Ontdek nu!

https://www.tesup.nl/collections/bestverkochte-schone-energieproducten