TESUP-anemometer levert precisie en betrouwbaarheid

TESUP introduceert een innovatieve anemometer die windsnelheidsmetingen naar een nieuw nauwkeurigheidsniveau brengt!


Deze anemometer is ontworpen als aanvulling op onze windenergieoplossingen en zorgt ervoor dat de windsnelheid en de vermogenscurve glashelder op elkaar aansluiten, waardoor gegevens van onschatbare waarde worden geleverd voor het optimaliseren van de energieproductie.


Wat is een anemometer?


Een anemometer is een mechanisch apparaat dat is ontworpen om de snelheid of snelheid van lucht of gassen te meten. De TESUP-anemometer telt rotaties om u te vertellen hoe snel de wind waait. Het is handig voor alles, van het controleren van het weer tot wetenschappelijk onderzoek. Om hem te gebruiken, neem je hem gewoon mee naar buiten, voel je de wind en tel je hoe vaak de beker met de rode markering in 30 seconden voorbijgaat. Verdubbel dat aantal en je hebt het aantal rotaties per minuut (rpm): een eenvoudige manier om je windsnelheid te kennen.


Waarom een ​​TESUP-anemometer in uw systeem gebruiken?

Op deze manier kunnen gebruikers uitgebreide tests uitvoeren op de productprestaties, waarbij de nauwkeurigheid van windgegevens wordt gevalideerd. Wanneer after-salesondersteuning nodig is, staat ons toegewijde team bovendien klaar om begeleiding en assistentie te bieden, waardoor een meer naadloze ervaring wordt gegarandeerd. Nauwkeurige windsnelheidsmetingen dragen niet alleen bij aan geoptimaliseerde energieoplossingen, maar stellen ons ondersteuningsteam ook in staat om vragen effectiever te beantwoorden, waardoor de algehele efficiëntie en betrouwbaarheid van uw duurzame energiesysteem wordt verbeterd.

windmeter in de lucht

Belangrijkste kenmerken:


Groot meetbereik: de TESUP-anemometer meet de windsnelheid tussen 0,9 en 40 m/s en biedt een uitgebreid bereik voor verschillende toepassingen.


Robuuste duurzaamheid: De anemometer is gebouwd om uitdagende omstandigheden te weerstaan ​​en is bestand tegen windsnelheden tot 60 m/s, waardoor betrouwbare prestaties worden gegarandeerd, zelfs onder zware omstandigheden.


Temperatuurbestendigheid: Deze anemometer werkt feilloos tussen -40 -40°C en +85°C en is geschikt voor gebruik in een breed scala aan klimaten, waardoor het een veelzijdig hulpmiddel is voor duurzame energieprojecten over de hele wereld.


Integratie met TESUP-producten: Deze anemometer is naadloos integreerbaar met andere TESUP-producten en verbetert de efficiëntie van onze energieoplossingen en biedt een alomvattende en uniforme aanpak voor het monitoren van windenergie.


Toepassing van anemometers:


Anemometers vinden toepassingen in verschillende sectoren, waaronder weerstations, scheepsnavigatie, luchtvaart, weerboeien en windturbines. Het zijn essentiële hulpmiddelen voor het monitoren en voorspellen van weersomstandigheden, het garanderen van de efficiënte werking van windturbines en het helpen bij activiteiten zoals langeafstandsnavigatie, loodsen en parachutespringen.


Kortom, de TESUP-anemometer markeert een aanzienlijke vooruitgang in de windsnelheidsmeettechnologie en biedt ongeëvenaarde precisie en betrouwbaarheid. Deze cup-anemometer is naadloos te integreren met andere TESUP-producten en verbetert niet alleen de efficiëntie van energieoplossingen, maar draagt ​​ook bij aan een alomvattende aanpak van windenergiemonitoring. In verschillende sectoren, van weerstations tot windturbines, speelt de TESUP-anemometer een cruciale rol door cruciale gegevens te leveren voor het optimaliseren van de energieproductie en het bevorderen van een duurzame toekomst.