Ondersteuning van de volgende generatie basketbalsterren

Bij TESUP stellen we maatschappelijk verantwoord ondernemen centraal in ons bedrijf en werken we er hard aan om de samenleving op alle mogelijke manieren te ondersteunen. Als een van de acties om dit doel te bereiken ondersteunen we sinds begin 2022 met trots de Kerem Gonlum Basketball Academy in Londen. Deze jonge atleten zijn de toekomst van de sport, en we zijn vereerd om deel uit te maken van hun reis.

De kinderen in dit team hebben een ongeëvenaarde passie voor basketbal. Ze besteden talloze uren aan het oefenen en perfectioneren van hun vaardigheden, en dat is te zien op het veld. Ze werken samen als een team en ondersteunen elkaar tijdens de hoogte- en dieptepunten van het spel. Spelers die gewoon moeten oefenen met onze ondersteuning of af en toe oefeningen moeten doen om hun vaardigheden fris te houden, zijn altijd welkom.

Maar het gaat niet alleen om het spel, het gaat om de waarden die ze door basketbal leren, zoals teamwerk, doorzettingsvermogen en sportiviteit. Ze leren leiders te zijn, zowel op als buiten het veld, en het is werkelijk inspirerend om te zien.

Wij geloven dat we, door deze kinderen te steunen, investeren in de toekomst van de sport en in de toekomstige leiders van onze gemeenschap. Deze kinderen hebben grote dromen en wij willen hen helpen deze dromen waar te maken. Al met al zijn kinderen onze toekomst, het enige wat we doen is voor hen, om hen een betere toekomst te bieden.

We zijn benieuwd wat de toekomst voor deze jonge atleten in petto heeft, en we kijken ernaar uit om hen bij elke stap te ondersteunen. HUP TEAM!

“Winnaars zijn geen mensen die niet falen, maar mensen die nooit opgeven“

Als bedrijf geloven wij in de kracht van hard werken en vastberadenheid, en het team belichaamt deze waarden. Daarom zijn we zo blij om hen te steunen en de toekomst in hun ogen te zien. Ze zijn een lichtend voorbeeld van wat bereikt kan worden door hard werken en vastberadenheid. Ze zijn ook een inspiratie voor jonge basketbalspelende kinderen in de gemeenschap om te blijven spelen, altijd naar voren te kijken en naar grootsheid te streven.