Bedrijven die zijn losgekoppeld van het elektriciteitsnet

De mens heeft een slechte invloed op het milieu. Naarmate de bevolking toeneemt, neemt ook de schade die wij veroorzaken toe.

Elke stap die we zetten, van de inkoop tot de verpakking en het afvalbeheer, heeft een impact op het milieu. Bedrijven die zich bekommeren om het milieu, zoeken naar een oplossing voor dit probleem. Sommige retailers houden rekening met de circulariteit van hun bedrijfsvoering.

Deze bedrijven willen hun engagement op het gebied van duurzaamheid ten aanzien van het milieu en de consument aantonen. Ze zijn zich er terdege van bewust dat hernieuwbare energie onder veel omstandigheden goedkoper en beter beschikbaar wordt. Volgens sommige onderzoeken zijn hernieuwbare energiebronnen nu de goedkoopste vorm van nieuwe elektriciteitsopwekking voor tweederde van de wereldbevolking.

Er zijn veel bedrijven die ideeën voor hernieuwbare energie uit verschillende landen en markten hebben omarmd. Eén daarvan staat in Groot-Brittannië: Lola's cupcakes. Ze kondigden aan dat ze de eerste winkel hebben gelanceerd die is losgekoppeld van het elektriciteitsnet. Ze vertrouwen op zonnepanelen op het dak en leveren energie voor hun koelkasten, verlichting en kassasystemen.

Er zijn ook universele bedrijven zoals de Estee Lauder Companies, Sephora, Google, Apple, Starbucks, Microsoft, Intel, Samsung, P&G, Intel, IKEA, DHL, Unilever, HM en Netflix, die een van die bedrijven zijn die hernieuwbare energie gebruiken.

In augustus 2019 tekende Gap Inc. een 12-jarige VPPA met Enel Green Power, die voldoende energie zal leveren om meer dan 1.500 van de wereldwijde winkels van het bedrijf van stroom te voorzien. Gap Inc. verwacht met behulp van onze alliantie haar doelstelling voor 2020, namelijk het verlagen van de uitstoot van broeikasgassen met 50% ten opzichte van het uitgangsniveau van 2015, te verwezenlijken.

Als u een van die bedrijven bent die duurzame energie willen omzetten, maar niet weet hoe of waar te beginnen, neem dan gewoon contact met ons op. Wij kunnen samen groene energie bouwen voor uw bedrijf. Wij kunnen u helpen een groenere toekomst voor iedereen te creëren.

De toekomst ligt in hernieuwbare energie en verstandige bedrijven hebben daar al in geïnvesteerd. Van kleine tot grotere bedrijven: kiezen voor groene energie betaalt u altijd terug.

Herinneren! Groen is tegenwoordig betaalbaarder.