MasterX windturbine - het nieuwe product van TESUP

Windturbines met laag vermogen zijn een geweldige methode om hernieuwbare energie te leveren aan huishoudens, stedelijke netwerken en infrastructuur, of aan off-grid systemen wanneer dat nodig is. TESUP verzamelde de eerdere ervaringen en de nieuwste technologieën om MasterX, een horizontale aswindturbine (HAWT), te lanceren.

MasterX is de juiste keuze voor u als u op uw locatie een gemiddelde windsnelheid van 4-6 m/s heeft. Je kunt deze windkaart gebruiken om het te weten. Bij hoge windsnelheden voorkomt de laadregelaar voor de windturbine met zijn handmatige remschakelaar dat de accu's overladen worden en beschermt hij de turbine bij stormachtig weer. We zouden kunnen zeggen dat het voor gebieden met een gemeenschappelijk windbereik minder efficiënt is om een ​​windturbine te hebben die slechts een paar keer per maand een maximaal vermogen kan leveren, als de wind sterk genoeg is. Dit maakt MasterX een zeer bijzondere windturbine omdat deze zeer efficiënt is bij de lage windsnelheden.

MasterX heeft een hoge ROI. Laten we een basisberekening maken. Als er 10 uur goede wind staat, kan MasterX ongeveer 10 kWh per dag opwekken. In een jaar tijd levert hij 3650 kWh aan energie op. Laten we de elektriciteitsprijs beschouwen als € 0,50 per uur. De MasterX kan £ 1825,00 besparen. De windturbine kost zelf slechts £ 380.

De locatie is echt cruciaal om de ROI te berekenen.

Omdat er een goede meester nodig is om met paarden om te gaan, is er ook een goede windturbine nodig om de kracht van de wind te benutten .

 

#tesup #electronics #renewableenergy #greenenergy #alternativeenergy #windenergy #windpower #windturbines #cleanenergy #cleanenvironment #electricalpower #wind #researches #windpower #windspeedscales #MasterX