Magnum 5 Winstgevendheid!

Heeft u een van de nieuwe Magnum 5-turbines van TESUP op het oog, maar weet u niet zeker of deze de moeite waard is om voor u te kopen?

Welnu, TESUP heeft nuttige informatie voor u! Een gedetailleerde winstgevendheidsanalyse van de Magnum 5 in de loop van de tijd is zojuist vrijgegeven op het officiële YouTube-kanaal van TESUP. Deze video geeft een indicatie van hoeveel geld uw Magnum 5-turbine gedurende zijn levensduur kan opleveren.

De analyse is gebaseerd op de verkoopprijzen van elektriciteit in Duitsland (€ 50/kWh) en is gebaseerd op een constante windsnelheid van 15 m/s. Houd er dus rekening mee dat de werkelijke opwekking lager kan zijn, afhankelijk van de elektriciteitsprijzen en windsnelheden in uw regio!

Met deze video kunt u een inschatting maken van de terugverdientijd van uw turbine, waarna u een gezond passief inkomen uit uw turbine haalt.
Bekijk de onderstaande video en kijk wat je ervan vindt!

#Magnum5 #windturbines #glasvezel #huishoudelijkeenergie #hernieuwbareenergie #windpark #alternatieveenergie #tesup #elektrischeenergie #schoneenergie #installatie #nieuweturbine #productie