Gelukkig nieuwjaar

Gefeliciteerd allemaal, we hebben weer een jaar met succes afgerond!

2022 was zo’n jaar met energiecrisis, oorlogen, natuurrampen… Natuurlijk was niet alles zo erg als het klinkt. Ook met onze dierbaren hebben we een geweldige tijd gehad.

Voor ons hadden we nieuwe websites en locaties, nieuwe producten, nieuwe collega's en nieuwe workshops, nieuwe mobiele applicaties op Google Play en Apple Store. We hebben het productiepersoneel internationaal verdubbeld en we hebben vier belangrijke beurzen over de hele wereld bijgewoond. We zijn begonnen met gratis lezingen over hernieuwbare energie en after-salesadviesdiensten. We hadden een recordbelastingbetaling in Duitsland.

 

Met het verstrijken van elk jaar voelen de meesten van ons zich ingewikkeld, zoals vreugde en verdriet tegelijkertijd. Het zit in de aard van de mens: we vieren een nieuw jaar met nieuwe hoop en tegelijkertijd missen we de afgelopen jaren.

Laten we met heel ons hart in dit nieuwe jaar geloven! Vergeet niet om altijd te bellen voor het goede :)

We zullen u in het nieuwe jaar nieuwe producten bieden, zoals HERA, ATLAS7, ATLASX7 windturbines en Tesup Power Truck. Wij zullen laadregelaars voor windturbines produceren in Groot-Brittannië.

2023 zal komen met al het succes, de gezondheid en het geluk. En we zullen altijd bij je zijn, lieve familie Tesup. Laten we samen van 2023 een duurzamer en schoner jaar maken!

Vergeet niet om goede voornemens voor het nieuwe jaar te maken.

Wij wensen het allerbeste voor het nieuwe jaar!