Dakinstallaties voor windturbines

"Waar installeer ik een windturbine?" "Op het dak, met toren of met behulp van een paal?" meestal zijn dit de vragen als u al weet wat voor soort windturbine u wilt en de tweede stap in TESUP Uw stapsgewijze handleiding voor het kopen van een windturbine !

Het zoeken naar een plek om een ​​windturbine te installeren en het maximale vermogen te verkrijgen vereist enige kennis en oefening om het succesvol te maken. TESUP-ingenieurs verzamelden de meest voorkomende gevallen en waardevolle aanbevelingen om de minimale ruimte te gebruiken met het maximale voordeel in het installatieproces van windturbines.

Er zijn twee soorten windturbines waarop we zullen inzoomen: horizontaal en verticaal.

Laten we eerst eens kijken naar de vereisten voor de installatie van horizontale windturbines en potentieel goede plaatsen voor de montage.

Horizontale windturbines: MAGNUM5 en MasterX

Opmerking: TESUP montagepaal of een andere montagepaal is vereist.

Als uw montagepaal hoger is dan 1410 mm, moeten staalkabels worden gebruikt. Minimaal 3 touwen om de hele constructie vast te houden tijdens hoge windsnelheden. Bovendien moet u bedenken hoe u ervoor kunt zorgen dat het tijdens de storm gemakkelijk bereikbaar is om de turbine op de grond te demonteren.

Het hebben van een ruim balkon kan ook een plek zijn voor uw WT.

In dit geval moet je hem hoger plaatsen om turbulentiegebieden te vermijden, wat chaotische windstromen betekent. Bij horizontale windturbines zal een constante verandering van de windrichting de generator ervan beschadigen.

Dicht bij de lage muur

Gaten in de muur boren en de windturbinepaal met de schroeven monteren.

Casestudy

Stel je voor dat dit jouw huis is. Waar zou jij een windturbine plaatsen? Kies een plaats en laten we verder gaan.

Je kiest bijvoorbeeld één van deze spots: dak en schoorsteen. Laten we eens kijken welke juist is?

 

Het juiste antwoord is het tweede. Op de schoorsteen. Ten eerste zijn de dakpannen als basis voor de montagepaal geen goede optie omdat voor de TESUP paal een vlakke ondergrond nodig is. Ten tweede: hoe meer open ruimte je hebt zonder gebouwen, bomen of andere obstakels die de windstroom belemmeren, hoe meer energie je zult oogsten.

 

Verticale windturbines: Atlas4.0, AtlasX

Atlas4.0- en AtlasX-montagebasis hebben schroefgaten en basismontagepaal. Aan de windturbine hoeft u niets te veranderen. Elk type vlakke ondergrond op het dak kan als montageplek worden gebruikt.

Enkele voorbeelden van dakinstallatie van Atlas2.0- en AtlasX-windturbines.

 
Mocht u twijfelen, dan biedt TESUP een handige service om u te helpen met de beste plaatsing van een Windturbine en Flexibele Zonnepanelen.