TESUP završava inženjerske crteže za prve vetro i solarne invertore na svetu

TESUP završava inženjerske crteže za prve vetro i solarne invertore na svetu

Sa oduševljenjem objavljujemo da je TESUP završio inženjerske crteže za prve vetro i solarne invertore na svetu sa kapacitetom snage od 5 do 10 kW. Ova prekretnica označava značajan napredak u tehnologiji obnovljive energije i pokazuje našu posvećenost inovacijama i održivosti.

Ključne karakteristike TESUP vetro i solarnih invertora:

  • Integracija dva izvora energije: Naši invertori su dizajnirani da besprekorno integrišu i vetar i solarnu energiju, pružajući svestrano i efikasno energetsko rešenje.
  • Visok kapacitet snage: Sa kapacitetom snage od 5 do 10 kW, ovi invertori su pogodni za širok spektar primena, od stambenih do komercijalnih.
  • Napredna tehnologija: Korišćenjem najmodernije tehnologije, naši invertori obezbeđuju optimalnu konverziju energije i efikasnost, maksimizirajući potencijal i vetra i solarne energije.
  • Trajnost i pouzdanost: Naši invertori su izrađeni od najkvalitetnijih materijala i tehničkog znanja, i dizajnirani su da pouzdano rade u različitim uslovima okoline.
  • Korisnički pristupačan dizajn: Lako se instaliraju i koriste, naši invertori dolaze sa sveobuhvatnim uputstvima i podrškom kako bi se osiguralo nesmetano korisničko iskustvo.

Sledeći koraci: Električna testiranja i masovna proizvodnja

Sa završetkom inženjerskih crteža, sada ulazimo u sledeću ključnu fazu: električna testiranja. Ova testiranja su ključna kako bi se osiguralo da naši invertori zadovoljavaju najviše standarde performansi i bezbednosti. Nakon uspešnog završetka testiranja, preći ćemo na masovnu proizvodnju.

Dostupnost u 31 zemlji

Sa zadovoljstvom objavljujemo da će, kada proizvodnja započne, naši vetro i solarni invertori biti dostupni za lokalnu prodaju u svih 31 zemlji u kojima TESUP posluje. Ova široka dostupnost naglašava našu posvećenost tome da rešenja za obnovljivu energiju budu dostupna globalnom tržištu.

Prednosti TESUP vetro i solarnih invertora:

  • Održivo energetsko rešenje: Kombinovanjem vetra i solarne energije, naši invertori pružaju konzistentnije i pouzdanije napajanje energijom, smanjujući zavisnost od tradicionalnih izvora energije.
  • Kostna efikasnost: Korišćenjem vetra i solarne energije mogu se postići značajne uštede na troškovima energije tokom vremena, što čini naše invertore pametnom investicijom za budućnost.
  • Ekološki prihvatljivo: Naši invertori pomažu u smanjenju ugljeničnog otiska i doprinose čišćoj, zelenijoj planeti.

Pogled u budućnost

Kako napredujemo, TESUP ostaje posvećen pionirskim novim tehnologijama koje proširuju granice obnovljive energije. Završetak ovih inženjerskih crteža je samo početak. Sada se fokusiramo na sledeće faze razvoja, uključujući testiranja prototipova i proizvodnju, kako bismo ove inovativne invertore doneli na tržište.

Pratite nas za više ažuriranja i najava dok nastavljamo da vodimo u rešenjima za obnovljivu energiju.

Kliknite na link ispod da posetite našu veb stranicu:

Posetite TESUP