Scan de QR-code op uw apparaat

Door simpelweg de QR-code op uw TESUP-product te scannen, heeft u direct toegang tot waardevolle informatie en bedieningsopties. Eenmaal verbonden, kunt u uw TESUP-product op afstand beheren, rechtstreeks vanaf uw telefoon. Het is zo simpel.

Gebruiksvriendelijke interface

De gebruiksvriendelijke interface van My TESUP maakt toegang tot windenergiegegevens een fluitje van een cent. Of u nu een tech-liefhebber bent of nieuw bent op het gebied van hernieuwbare energie, u zult merken dat de app heel gemakkelijk te navigeren is.

Houd milieugegevens bij

Met My TESUP heeft u realtime toegang tot essentiële milieugegevens die rechtstreeks van invloed zijn op de efficiëntie van uw TESUP-product. Het biedt u twee kritische parameters:

1. Windsnelheid:

Volg de windsnelheid in realtime. Windsnelheid heeft rechtstreeks invloed op de energieopbrengst van uw windturbine.

Het enige dat u nodig heeft, is een windmeter in uw systeem integreren. Deze kunt u hier kopen.

2. Zonnestraling:

Krijg inzicht in de zonnestralingsniveaus. Controleer de zonne-energie voor uw TESUP-zonnepaneel op dit tabblad en krijg uitgebreide informatie over uw energiesysteem.

Bewaak de

Realtime Energieopwekking

My TESUP biedt u actuele gegevens over hoeveel energie uw toegewezen producten genereren. Of u nu thuis, op kantoor of onderweg bent, u heeft direct toegang tot het opmerkelijke werk dat de natuur doet.

Totaal energie-inzicht,
Alles op één plek

Met de My TESUP-app kunt u moeiteloos de totale energieopbrengst van uw producten monitoren, de dagelijkse en maandelijkse opwekking volgen en toegang krijgen tot gemiddelde spanningsgegevens om weloverwogen beslissingen te nemen over uw energieopwekking.

FAQ - Veelgestelde vragen

 • Wat is de My TESUP-app?

  De My TESUP-app is een innovatieve applicatie die exclusief is ontworpen voor eigenaren van TESUP-producten. Het biedt realtime inzicht in de energieopwekking van uw windturbine, waardoor u uw bijdragen aan schone energie als nooit tevoren kunt visualiseren, volgen en begrijpen.
 • Hoe download ik de app?

  Het downloaden van de My TESUP-app is eenvoudig. Bezoek eenvoudig de App Store (voor iOS-apparaten) of Google Play (voor Android-apparaten), zoek naar "My TESUP" en volg de installatie-instructies.
 • Hoe stel ik de app in met mijn TESUP windturbines?

  Nadat u de app heeft gedownload, logt u in met uw TESUP-accountgegevens. Vervolgens kunt u de app naadloos koppelen aan uw TESUP-windturbines door het intuïtieve installatieproces binnen de app te volgen.
 • Tot welke informatie kan ik toegang krijgen via de app?

  De app biedt realtime gegevens over de energieopwekking van uw windturbine. U heeft toegang tot interactieve visualisaties, historische gegevens en de mogelijkheid om gepersonaliseerde waarschuwingen te ontvangen wanneer uw product specifieke mijlpalen in de energieproductie bereikt.
 • Kan ik meerdere windturbines monitoren met de app?

  Absoluut. Met de My TESUP-app kunt u meerdere TESUP-windturbines monitoren. Koppel eenvoudig al uw turbines aan uw TESUP-account en de app biedt u de flexibiliteit om naadloos tussen deze te schakelen.
 • Kan de app helpen bij het optimaliseren van mijn energieverbruik?

  Inderdaad. De historische gegevensanalyse die door de app wordt aangeboden, kan u in staat stellen energieverbruikspatronen te identificeren, zodat u weloverwogen beslissingen kunt nemen voor het optimaliseren van het energieverbruik en kostenbesparingen.