TESUP-KAMPIOENEN: SPELRESULTATEN EN HOOGTEPUNTEN VAN SPONSORSCHAP
"SPORT EN KINDEREN BEKRACHTIGEN"

DEZE WEEK

 • London KG12 Academy South

  29 - 13

  Tower Hamlets Trojans

 • London KG12
  Academy Red

  20 - 0

  RDF Eagles

 • London KG12
  Academy Mixed

  11 - 31

  Hackney Jedis

 • Cape Town Academy

  0 - 0

  TBC

Over ons

Wij zijn een internationaal bedrijf dat duurzame energieproducten produceert en de wereldleider op het gebied van huishoudelijke windenergieproducten. Onze belangrijkste producten zijn huishoudelijke windturbines en semi-flexibele zonnepanelen. Ons bedrijf werd in 2016 opgericht in Londen, Engeland, maar onze expertise gaat terug tot 1974. Sindsdien zijn we betrokken geweest bij verschillende waterkracht-, wind- en zonne-energiecentrales met een ervaring van meer dan 1000 MW totaal geïnstalleerd vermogen. Tegenwoordig zijn we actief in meer dan 30 landen met lokale magazijnen, productiefaciliteiten en kantoren. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Londen. Wij werken samen met de beste internationale transportbedrijven zoals DHL en UPS om ervoor te zorgen dat uw producten veilig en op tijd bij u thuis worden afgeleverd.

Onze missie

Bij TESUP is het onze missie om 's werelds toonaangevende leverancier van huishoudelijke schone energieproducten te worden. We combineren innovatie, superieure kwaliteit en eenvoud tegen de best mogelijke prijs om onze producten voor iedereen beschikbaar te maken.

Onze visie

Wij zijn van mening dat iedereen gemakkelijk moet kunnen overstappen op schone energie en dit onderdeel moet kunnen maken van zijn duurzame levensstijl. Onze visie is om elk huishouden in staat te stellen zijn eigen energie op te wekken en de schone energieproducten van TESUP in elk huishouden over de hele wereld te zien werken.

Onze waarden

Inclusie en diversiteit

Innovatie

Uitmuntendheid

Leren en onderwijs

Respect

Milieu-impact

Onze hubs

VERENIGD KONINKRIJK
VERENIGDE STATEN
DUITSLAND
SPANJE
MEER...

Investeer in de toekomst met TESUP

WAAROM VOOR ONS KIEZEN?

Wij zijn 's werelds grootste en snelst groeiende fabrikant van windturbines voor huishoudelijk gebruik. Maar dit is niet genoeg. Er zijn nog meer baanbrekende innovaties op komst.

Wil je deel uitmaken van iets legendarisch? Werk met ons samen en leid het spel op het gebied van duurzame energiesystemen voor huishoudens.

TESUP-producten betekenen enorme kostenbesparingen voor onze klanten en een hoge winstgevendheid voor onze partners.

Wij zijn de wereldleider met de grootste voetafdruk van de installatie van huishoudelijke windturbines ter wereld.

Onze belofte is om iedereen te inspireren om duurzaam te handelen en de wereld een betere plek te maken.

We hebben een dynamische en flexibele werkcultuur en een zeer getalenteerd, divers en veelzijdig team.

WAAROM UNIVERSITEITEN EN BEDRIJVEN WERKEN MET TESUP?

Nu meer dan ooit zoeken universiteiten en grote organisaties met grote bedrijfscampussen naar manieren om duurzaam te handelen en te investeren in innovatieve duurzame energieoplossingen.

Velen van hen over de hele wereld hebben TESUP al gekozen als hun voorkeurspartner voor energiesysteeminstallaties en R&D-projectsamenwerkingen. We zijn er trots op dat we de duurzaamheidsbeweging van vooruitstrevende en innovatieve spelers en onderwijsinstellingen kunnen ondersteunen.

Partneruniversiteiten

Partnerbedrijven

Leer meer over innovatie bij TESUP

Bij TESUP bedenken we elke dag nieuwe innovatieve oplossingen om de transitie van de wereld naar hernieuwbare energie te versnellen. Van het lanceren van nieuwe productmodellen tot nieuwe R&D-projecten, onze innovatie stopt nooit. Bekijk de onderstaande artikelen voor meer informatie over het nieuwste en beste van TESUP.

Investeer in TESUP

Laten we samen bouwen aan de toekomst van hernieuwbare energie. Neem contact met ons op voor investerings- en samenwerkingsmogelijkheden.

Doe mee met de revolutie