Zeilen over de Atlantische Oceaan met TESUP!

Başak Mireli, die in slechts 24 dagen maar liefst 4.000 kilometer aflegde, heeft geschiedenis geschreven door de vrouw te zijn die veilig alleen de Atlantische Oceaan over heeft gevaren. Ze concentreert zich nu op een moeilijkere taak: het oversteken van de Stille Oceaan, waar ze graag mee wil experimenteren en waar ze meer over wil leren. Als TESUP hebben we haar gesteund door windturbines te leveren voor de opwekking van elektriciteit tijdens haar eerste zeilreis op de oceaan, en we zullen haar ook blijven steunen bij haar komende uitdagingen!

Toewijding en ambitie zijn de twee factoren om uw doelen te bereiken. Je denkt misschien dat het moeilijk of onmogelijk is om dit te bereiken, maar je hebt niet genoeg vertrouwen in jezelf.
We zijn enorm trots en blij dat Mirelli haar doel bereikt heeft en ze wil meer. Ze verlegde de grenzen van wat mogelijk is en doorbrak barrières in een traditioneel door mannen gedomineerd veld.
Ze vertrok op 23 december voor een buitengewone reis aan boord van haar zeilboot genaamd "Istanbul" en verliet de Kaapverdische eilanden. Mirelli arriveerde na 24 dagen ruwe zee op de zonovergoten kust van het Caribische eiland Martinique.
Ze beschrijft zichzelf als een vliegende vogel tijdens deze geweldige reis van 24 dagen. Ze kreeg te maken met veel moeilijkheden, maar het was de ervaring waard midden op de oceaan, met niets anders dan alleen de sterren en zeedieren.
Ze was niet de enige op deze reis, want ze liet een windturbine voor de boot genereren. Ze werd losgekoppeld van het elektriciteitsnet en zeilde vrijelijk over de oceaan. De combinatie van de windturbine, technologie en haar ambitie stelde haar in staat deze opmerkelijke prestatie te verwezenlijken.
Ze is er trots op om solo op de Atlantische Oceaan te varen en spreekt haar wens uit om meer vrouwen op zee te zien zeilen.
Ze heeft niet alleen een ongelooflijke prestatie geleverd, maar heeft ook als inspiratie gediend voor andere vrouwen die ervan dromen solo over de Atlantische Oceaan te zeilen. Ze heeft laten zien dat met vastberadenheid en hard werken alles mogelijk is. Hun reizen hebben ook aangetoond dat zeilen niet alleen een mannensport is, maar een sport die door mensen van alle geslachten kan worden beoefend.
Vrijheid is een enorm concept, afhankelijk van de verlangens van een persoon. Voor haar was het solo zeilen op de oceaan. Voor u kan het heel Europa zijn of iets anders. Je kunt ze bereiken zolang je je dromen volgt.
Wij steunen en bewonderen vrouwelijke zeilers en willen dit soort prestaties graag sponsoren en eraan bijdragen. Wij geloven dat ze ons en andere vrouwen die twijfelen zullen inspireren om hun dromen na te streven. Mensen met een grote ambitie, vooral vrouwen, zijn altijd welkom bij Tesup. Tesup is een middel voor uw prestaties op uw pad. Wij kunnen helpen barrières te slechten en de weg vrij te maken voor meer vrouwen om succesvol te zijn in de zeilgemeenschap.
Wij willen Mirelli nogmaals bedanken voor haar succes en wensen haar nog veel succes!