TESUP voltooit constructietekeningen voor de eerste wind- en zonne-omvormers ter wereld

TESUP voltooit constructietekeningen voor de eerste wind- en zonne-omvormers ter wereld

We zijn verheugd aan te kondigen dat TESUP de constructietekeningen heeft voltooid voor de eerste wind- en zonne-omvormers ter wereld met een vermogenscapaciteit van 5 tot 10 kW. Deze mijlpaal markeert een significante vooruitgang in de technologie van hernieuwbare energie en toont ons engagement voor innovatie en duurzaamheid aan.

Belangrijkste kenmerken van de TESUP wind- en zonne-omvormers:

  • Integratie van twee energiebronnen: Onze omvormers zijn ontworpen om zowel wind- als zonne-energie naadloos te integreren, wat zorgt voor een veelzijdige en efficiënte energielossing.
  • Hoge vermogenscapaciteit: Met een vermogenscapaciteit van 5 tot 10 kW zijn deze omvormers geschikt voor een breed scala aan toepassingen, van residentieel tot commercieel gebruik.
  • Geavanceerde technologie: Door gebruik te maken van de modernste technologieën, zorgen onze omvormers voor optimale energieomzetting en efficiëntie, waardoor het potentieel van zowel wind- als zonne-energie maximaal wordt benut.
  • Duurzaamheid en betrouwbaarheid: Onze omvormers zijn gebouwd met materialen van de hoogste kwaliteit en technische expertise, en zijn ontworpen om betrouwbaar te presteren onder verschillende omgevingsomstandigheden.
  • Gebruiksvriendelijk ontwerp: Eenvoudig te installeren en te bedienen, onze omvormers worden geleverd met uitgebreide instructies en ondersteuning om een probleemloze ervaring voor de gebruikers te garanderen.

Volgende stappen: elektrische tests en massaproductie

Met de voltooiing van de constructietekeningen gaan we nu de volgende cruciale fase in: elektrische tests. Deze tests zijn essentieel om ervoor te zorgen dat onze omvormers voldoen aan de hoogste prestatie- en veiligheidsnormen. Zodra de tests met succes zijn voltooid, zullen we doorgaan met massaproductie.

Beschikbaarheid in 31 landen

We zijn verheugd aan te kondigen dat onze wind- en zonne-omvormers, zodra de productie van start gaat, lokaal verkrijgbaar zullen zijn in alle 31 landen waar TESUP actief is. Deze brede beschikbaarheid onderstreept ons engagement om hernieuwbare energielossingen toegankelijk te maken voor een wereldwijde markt.

Voordelen van TESUP wind- en zonne-omvormers:

  • Duurzame energielossing: Door wind- en zonne-energie te combineren, bieden onze omvormers een consistentere en betrouwbaardere stroomvoorziening en verminderen ze de afhankelijkheid van traditionele energiebronnen.
  • Kosteneffectief: Het benutten van zowel wind- als zonne-energie kan op de lange termijn leiden tot aanzienlijke besparingen op energiekosten, waardoor onze omvormers een slimme investering voor de toekomst zijn.
  • Milieuvriendelijk: Onze omvormers helpen de CO2-voetafdruk te verminderen en dragen bij aan een schonere, groenere planeet.

Vooruitkijken

Terwijl we verdergaan, blijft TESUP toegewijd aan het pionieren van nieuwe technologieën die de grenzen van hernieuwbare energie verleggen. De voltooiing van deze constructietekeningen is nog maar het begin. We richten ons nu op de volgende ontwikkelingsfasen, waaronder prototypetests en productie, om deze innovatieve omvormers op de markt te brengen.

Blijf op de hoogte voor verdere updates en aankondigingen terwijl we blijven leiden in hernieuwbare energielossingen.

Klik op de onderstaande link om onze website te bezoeken:

Bezoek TESUP