TESUP ondersteunt haar mensen met executive onderwijs van de beste universiteiten ter wereld

Tesup investeert in mensen aan diepgaande universiteiten zoals MIT.

Met trots kondigen wij aan dat Tesup collega's in vervolgopleidingen ondersteunt met kansen van wereldklasse. Sinds het begin ondersteunen we al een aantal van onze medewerkers bij hun MBA's en hoger onderwijs.

 

Wij geloven dat onderwijs een krachtig instrument is voor persoonlijke en maatschappelijke groei. Om deze reden ondersteunen we hen in het hoger onderwijs door middel van financiële en morele steun, zoals het sponsoren van programma's aan de meest prestigieuze universiteiten zoals MIT. We willen dat al onze medewerkers een disruptor worden in de duurzame energiesector van morgen. Hen een opleiding op topniveau bieden is slechts één van de acties die we hebben ondernomen om dit doel te bereiken.

 

Het is spannend om deel uit te maken van hun reizen en te zien hoe ze hun carrière ontwikkelen. We zijn ons er terdege van bewust dat ondersteuning niet alleen helpt bij de persoonlijke en professionele groei van medewerkers, maar ook bijdraagt ​​aan een positieve bedrijfscultuur waarin voortdurend leren en ontwikkelen waarde wordt gehecht.

 

Bij Tesup geloven we dat onderwijs een levenslange bezigheid is, en we streven ernaar onze medewerkers te ondersteunen terwijl ze hun hele leven blijven leren en groeien. Het is een duidelijke demonstratie van onze inzet voor hun persoonlijke en professionele groei en laat zien dat we onze medewerkers en hun toekomst waarderen.

 

Onze medewerkers zijn zich er terdege van bewust dat TESUP-bedrijven hen altijd op educatief en financieel gebied ondersteunen, binnen hoge internationale normen, op elk moment en op elk niveau.