Nieuw product - Irrigatie-energie-eenheid

Om te overleven hebben we allemaal water nodig. Alle planten en dieren op aarde zijn ervan afhankelijk. Maar het laatste nieuws en de laatste voorspellingen over de klimaatomstandigheden en de beschikbaarheid van water op onze planeet zijn zeer alarmerend. Deskundigen zijn van mening dat droge zomers de nieuwe norm kunnen worden vanwege de klimaatverandering, de stijgende temperatuur van de oceanen en de verminderde regenval. De droogte die een groot deel van de Europese Unie verschroeit, zal waarschijnlijk de ergste zijn sinds de zestiende eeuw, waarschuwde een senior wetenschapper van de droogtedienst van de Europese Commissie (EC). “Op dit moment lijkt dit het slechtste jaar in 500 jaar te zijn, hoewel een volledige analyse met terugwerkende kracht zal moeten plaatsvinden”, zegt Andrea Toreti, senior onderzoeker bij het Joint Research Centre van de Europese Commissie, die gegevens verzamelt voor het European Drought Observatory. . Volgens statistieken van het Met Office beleefde Engeland in juli de droogste maand sinds 1935. In juli viel er in Engeland minder dan 2,5 cm regen, oftewel 23,1 millimeter.

Groene oplossing voor grote steden

Volgens het Met Office vertegenwoordigt het 35% van de gemiddelde neerslag in Engeland gedurende de maand. Gedurende de maand maart viel er in Wales ongeveer vijf centimeter regen, wat 53% is van het maandgemiddelde; Noord-Ierland had 1,8 inch en Schotland 3,3 inch, wat 81% van het gemiddelde is. Als geheel ontving het Verenigd Koninkrijk 56% van de gemiddelde maandelijkse neerslag in juli. Droogte is een gevolg van klimaatverandering, veroorzaakt door de mens. Recente bosbranden in de regio en in heel Europa worden toegeschreven aan het droge weerrecord. Hittegolven zijn de andere helft van de natuurbrandvergelijking: een heet, droog seizoen laat de vegetatie tondeldroog achter. Dinsdag 19 juli 2022 was volgens Sadiq Khan, burgemeester van Londen, de drukste dag voor de brandweer in Londen sinds de Tweede Wereldoorlog. “De uitdaging in Londen is dat we veel gras hebben, veel groene ruimten en dat veel daarvan invloed heeft op eigendommen. En als je lange tijd geen regen hebt gehad, als het gras ongelooflijk droog is, kunnen branden door de wind heel snel ontstaan ​​en zich nog sneller verspreiden, en dat leidt tot vernietiging van eigendommen.”

Rekening houdend met de bijna kritieke situatie die zich heeft ontwikkeld, heeft TESUP een nieuw apparaat ontwikkeld en vervaardigd dat ons zal helpen zulke droge dagen gemakkelijker te overleven: Irrigation Energy Unit
Onze irrigatie-energie-eenheid is dat wel
  • Toegankelijk

Het is zeer geschikt voor gebruik op plaatsen waar geen stroomleiding aanwezig is.

  • Makkelijk te gebruiken

De + en - kabels op de zonnepanelen kunnen worden gebruikt door deze rechtstreeks op de DC-pomp aan te sluiten. De geschatte installatietijd bedraagt ​​ongeveer 30 minuten.

  • Open voor nieuwe mogelijkheden

Bovendien kan optioneel elke windturbine worden geïntegreerd. Wanneer deze integratie is gemaakt, worden de + en - kabels op de CC-uitgang parallel met de zonnepanelen op de DC-pomp aangesloten.

  • Begiftigd met hoge vaardigheden

De DC-pomp is in staat water te zuigen vanaf een diepte van 20 meter en kan tot een totale afstand van 60 meter worden opgepompt. In totaal kan er per uur 3 ton water per uur worden afgenomen.