Hoe een TESUP-turbine op het elektriciteitsnet aan te sluiten
A gewoon vraag vroeg door TESUP klanten is Hoe naar op de juiste manier set omhoog A TESUP turbine. Dit bloggen na En de video bijgevoegd zou moeten hulp naar verduidelijken de volgorde in welke Jij aansluiten jouw wind turbine naar de rooster. Als Jij Zijn niet comfortabel met instelling omhoog elektrisch verbindingen, Jij kunnen wil naar raadplegen A professioneel elektricien.
Dit proces omvat 3 hoofdcomponenten: een windturbine, een laadregelaar en een stroomomvormer.
 
Eerst van alle, aansluiten 3 draden naar de wind turbine, een voor elk fase van jouw gegenereerd stroom.
 
Aansluiten elk van deze draden naar de aanval controleur in de volgorde getoond in de video, aanscherping hen in plaats met de schroeven cadeau in de schelp van de aanval controleur.
 
De aanval controleur reguleert de snelheid van jouw turbine, verzekeren Dat elektrisch verbindingen bijgevoegd naar de turbine Zijn niet overbelast En beschadigd. Het Ook bekeerlingen de AC uitgang van de turbine naar binnen gelijkstroom stroom.
Aansluiten de twee draden getoond in de video op de ander kant van de aanval controleur gebruik makend van de dezelfde methode. Deze draden voer de huidig door naar de omvormer.
 
Bij de ander einde van de draden, bijvoegen de draad adapters naar de hoofden van de draad als getoond in de video En aansluiten de adapters naar de omvormer.
 
Bijvoegen een adapter naar de 3 fase draad bij een einde, verzekeren de draad hoofden Zijn Goed beveiligd. Plug de adapter naar binnen de uitgang van de omvormer. De ander einde van de draad zou moeten zijn verbonden naar jouw huis elektrisch bord. Voor dit stap Wij aanbevelen in dienst nemen een elektricien, voor hen Het is A eenvoudig taak welke kan zijn klaar in als klein als 10 minuten. alternatief TESUP zullen spoedig zijn vrijgeven A video op de proces. Abonneren naar ons Youtube kanaal voor niet naar missen Het!
 
De omvormer bekeerlingen de gelijkstroom stroom invoer rug naar binnen 3 fase stroom, welke is de dezelfde type van stroom gebruikt door de rooster.
 
De stroom kan Dan zijn verkocht naar de rooster!
 
Kiezen nu Jouw schoon toekomst met TESUP Wind Turbines!