Heb je Zehra ontmoet?

Ben jij benieuwd wat er hier achter de schermen gebeurt? Nou, vraag het je niet langer af, want onze "Welcome the Team Series" is hier om je nieuwsgierigheid te bevredigen! Elke maand stellen we je voor aan een van onze geweldige teamleden, waardoor je een kijkje krijgt in hun leven en wat hen drijft.

Geloof ons: deze serie wordt een knaller! Je zult het gevoel hebben dat je bij ons bent en onze geweldige mensen van dichtbij en persoonlijk leert kennen. Dus leun achterover, ontspan en bereid je voor om versteld te staan ​​van ons geweldige team!

De gast van vandaag is Zehra, onze eigen digitale detective, die altijd op zoek is naar de beste oplossingen voor onze klanten. Zij is degene die onze websites, Amazon-winkels, eBay-accounts en digitale marketingplatforms in een onderscheidende vorm houdt.

Nu zou je kunnen denken dat werken in de Digitale Hub allemaal leuk en leuk is, maar het is niet altijd zonneschijn en regenbogen. Onze digitale detective moet altijd scherp en alert zijn en ervoor zorgen dat alles soepel en efficiënt verloopt.

Maar maak je geen zorgen, ze is meer dan opgewassen tegen de taak! Gewapend met haar vertrouwde computer en haar kopje koffie navigeert ze met gemak door de soms onzekere wateren van de digitale wereld. Ze is als een superheld, maar in plaats van de misdaad te bestrijden, vecht ze tegen een slecht website-ontwerp en trage laadtijden van pagina's.

En als het gaat om het vinden van de meest passende oplossingen voor onze klanten, is onze digitale detective een pro. Ze kent de beste trucs en tools van het vak en is altijd op zoek naar nieuwe en innovatieve manieren om onze klanten te helpen slagen.

Dus de volgende keer dat u een van onze websites bezoekt of een aankoop doet op een van onze websites of Amazon, weet dan dat onze digitale detective achter de schermen staat om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt.

Naast al haar digitale detectivewerk is het vermeldenswaard dat ze sinds oktober 2022 bij ons werkt. Gedurende die tijd heeft ze een ongelooflijke bijdrage geleverd aan ons team.

Een van haar grootste prestaties is de ontwikkeling van het project voor virtuele landendirecteuren. Dit project heeft een gamechanger voor ons bedrijf betekend, waardoor we klanten op nieuwe en opwindende manieren kunnen bereiken.

Maar dat is niet alles. Ze heeft ook onvermoeibaar gewerkt aan het bewerken van onze e-mailmarketingontwerpen, zodat ze visueel aantrekkelijker en effectiever zijn. En bovendien heeft ze hard gewerkt aan het bijwerken van onze Amazon-winkelontwerpen en het wijzigen van de productbeschrijvingen in onze Google-feedback.

Al deze veranderingen hebben een merkbare impact gehad op ons bedrijf. We hebben een stijging gezien in omzet, websitebezoekers, openingspercentages van e-mails en merkbekendheid - allemaal dankzij haar harde werk. Met haar vaardigheden, ervaring en gevoel voor humor is ze echt uniek in haar soort.

We hebben haar gevraagd hoe haar carrière zich heeft ontwikkeld sinds ze met TESUP is begonnen. Haar eigen woorden luiden als volgt: “ Zoals u weet produceert en verkoopt Tesup windturbines en zonnepanelen die de hele wereld voorzien van duurzame energieproductie. Het stelde TESUP in staat een mondiaal perspectief te verwerven met het effect dat het over de hele wereld kon dienen. Dankzij de voortdurende verbeteringen en ontwikkelingen op het gebied van digitale marketing verbetert het zichzelf dag na dag op het gebied van advertentietools en marktplaatsplatforms.”

En toen we haar vroegen naar haar favoriete onderdeel van het werken bij TESUP, legde ze uit: “Het is geweldig om voortdurend door Tesup te worden ondersteund, dat je ideeën en werk echt worden gewaardeerd, je toewijding en ideeën worden altijd gewaardeerd door Tesup, wat je motivatie vergroot.”

Wat betreft leuke weetjes over haar: ze is zo emotioneel dat je twee keer moet nadenken voordat je iets zegt, omdat ze kan huilen. Ze houdt meer van dieren dan van mensen. Haar geestdier is een panda. Kun je raden waarom? Haar man klaagt erover dat ze overal te laat en lui is. Gelukkig is ze op haar werk niet zo. En als het om haar hobby’s gaat, zijn haar twee favoriete dingen om te doen eten en slapen. Of het nu een luie zondag in bed is met een goed boek en een zak chips, of een middagdutje dat uitmondt in een nachtelijk snoozefestijn, ze weet hoe ze het beste uit haar vrije tijd kan halen.

We zijn blij dat we zo'n getalenteerde en grappige medewerker in ons team hebben. Ze laat alles draaien als een goed geoliede machine en doet het allemaal met een glimlach op haar gezicht. Een betere digitale detective kunnen we ons niet wensen!