Heb je Nursu ontmoet?

Welkom bij deel 4 van onze teamserie! In deze blog stellen we u graag voor aan Nursu, de buitengewone directeur van de afdeling Customer Experience bij TESUP. Doe uw gordel om en bereid u voor op weer een vermakelijk en verhelderend avontuur met ons ongelooflijke team!

Ze is een kracht waarmee rekening moet worden gehouden als het gaat om het garanderen van klanttevredenheid en om hun ervaring met ons bedrijf echt uitzonderlijk te maken. Met een breed scala aan technische verantwoordelijkheden ontwerpt, ontwikkelt, test en implementeert ze verschillende producten, systemen en projecten. Van het analyseren van mechanische systemen tot het helpen van klanten met hun technische vragen, Nursu is toegewijd aan het verbeteren van de efficiëntie en productiviteit door het ontwerpen van zonne- en windsystemen die zijn afgestemd op de behoeften van onze klanten.

Anderhalf jaar geleden sloot ze zich aan bij de TESUP-familie en haar carrière bij ons was ronduit geweldig. Toen haar werd gevraagd naar haar groei sinds ze bij TESUP kwam, riep ze uit: “Mijn TESUP-reis overtrof mijn stoutste verwachtingen! Het bedrijf heeft vertrouwen in mij gesteld en mijn verantwoordelijkheden zijn exponentieel toegenomen. Hierdoor kan ik mezelf voortdurend uitdagen en verbeteren. Ik heb succesvolle projecten geleid, de wereld rondgereisd, en het allerbelangrijkste: ik ben een vrouw met meer zelfvertrouwen geworden. Dit alles heeft bijgedragen aan de torenhoge klanttevredenheid van ons bedrijf!”

Wat vindt Nursu het leukst aan werken bij TESUP? Nou, de lijst is behoorlijk uitgebreid! Ze is dol op de positieve werkomgeving die samenwerking en teamwerk bevordert. De mogelijkheden voor persoonlijke en professionele groei en ontwikkeling hebben ook een cruciale rol gespeeld in haar reis. Betekenisvol en uitdagend werk houdt haar betrokken en gemotiveerd, en de missie en waarden van het bedrijf sluiten perfect aan bij haar eigen ambities. Nursu heeft ook grote waardering voor de erkenning en waardering die zij krijgt van haar collega's en leidinggevenden. “Bij TESUP bieden we onze klanten niet alleen groene energieoplossingen. We dragen bij aan een betere toekomst voor onze kinderen, en dat is een onbeschrijfelijke eer”, aldus ze trots.

Als projectleider van onze zonne-energiecentraleprojecten heeft Nursu de leiding genomen over enkele van onze meest ambitieuze ondernemingen. Met haar expertise en toewijding heeft ze bijgedragen aan het bereiken van een maar liefst 92% klanttevredenheidspercentage. Ze is voortdurend op zoek naar nieuwe projecten en identificeert verbeterpunten, waardoor het bedrijf vooruit gaat in een wereld die duurzame energieoplossingen omarmt.

Laten we nu eens kijken naar enkele leuke feiten over Nursu! Eerst en vooral is ze dol op alles wat harig is. Katten en honden hebben een speciaal plekje in haar hart, en ze kan het niet laten om met ze te knuffelen wanneer ze de kans krijgt. En hier is een verbijsterend feit: ze is in staat om in slechts twee dagen 30 documentenbestanden te verzamelen en te ordenen en projectaanvragen in te dienen! Als ze ergens haar zinnen op zet, is er geen houden meer aan.

Nursu's toewijding, passie en ongelooflijke prestaties maken haar tot een lid van onschatbare waarde voor de TESUP-familie. We hebben het geluk dat zij de leiding heeft om ervoor te zorgen dat onze klanten eersteklas service krijgen en hen in staat te stellen duurzame energieoplossingen te omarmen. Met Nursu in ons team ziet de toekomst er rooskleuriger uit dan ooit!