Correlatie van windgegevens van de afgelopen 50 jaar om de winstgevendheid te begrijpen

TESUP Hera Wind Pro kan zichzelf binnen enkele weken terugbetalen.

In een wereld waarin het opwekken van eigen energie steeds belangrijker wordt, is de TESUP HERA Wind Pro de toonaangevende optie voor huiseigenaren die op zoek zijn naar een krachtige, efficiënte en betaalbare manier om schone, hernieuwbare energie te produceren.

Waarom HERA Wind Pro?

  • Het is een windturbine met verticale as (VAWT), wat betekent dat hij in een klein gebied elektriciteit kan opwekken uit wind die in elke richting waait. Dit maakt het een veelzijdige optie voor huiseigenaren met kleine installatieruimtes met inconsistente windpatronen.

  • Het is uiterst efficiënt, met een startwindsnelheid van slechts 4 m/s. Dit betekent dat het zelfs bij een lichte bries al elektriciteit kan opwekken, waardoor het een goede keuze is voor huiseigenaren in gebieden met relatief lage windsnelheden. Maar de HERA is sterk en krachtig en kan stijf staan ​​en blijft zelfs bij hoge windsnelheden opwekken met een mooie energieopbrengst.

  • Daarnaast is de HERA Wind Pro ook zeer eenvoudig te installeren. Hij kan in slechts 5 minuten op een dak of balkon worden gemonteerd, zonder dat speciaal gereedschap nodig is.

  • Het is verkrijgbaar in drie moderne kleuropties: Pearl Beige, Pearl Blackberry en Smoke Grey+Red. Hierdoor kunt u gemakkelijk een kleur vinden die bij uw huis of pand past.

We hebben de indrukwekkende kracht en efficiëntie van HERA benadrukt in tegenstelling tot een verticale windturbine. We willen echter niet alleen maar praten en geen actie ondernemen. Daarom gaan we u een eenvoudige casestudy geven om het significante verschil daadwerkelijk aan te tonen.

Voorbeeld geval

En hier is een voorbeeld; de besparingen die u van de TESUP HERA Wind Pro kunt verwachten, stijgen met uw jaarlijkse elektriciteitsverbruik. Als u een hoog jaarlijks elektriciteitsverbruik heeft, kan de HERA Wind Pro u een aanzienlijk bedrag besparen op uw elektriciteitsrekening.

Stel dat u in de Britse stad Londen woont. In onderstaande tabel vindt u gegevens over windsnelheid/elektriciteitsopwekking.

De klant wekt jaarlijks 1.024,28 kWh elektriciteit op. Gegeven het Londense elektriciteitstarief van £ 0,94 per kWh, resulteert dit in een jaarlijkse opbrengst van £ 952,58 via de HERA-windturbine. Daarom kan de investering in de HERA-windturbine binnen een paar weken worden terugverdiend als er voldoende wind op de locaties staat.

De hoeveelheid energie die elke opstelling genereert, hangt echter af van factoren zoals het product dat je kiest, waar het is geïnstalleerd en hoe snel de wind waait. Om een ​​nauwkeurig beeld te krijgen van de productie in uw regio, is het dus belangrijk om naar lokale gegevens te kijken. Als u wilt weten hoeveel elektriciteit u in uw regio kunt opwekken, is het een goed idee om met uw plaatselijke weerexperts te praten en een soortgelijke aanpak te gebruiken voor de vermogenscurve.

hera micro-site

Om te begrijpen hoeveel elektriciteit u in uw regio zou kunnen produceren, is het een goed idee om contact op te nemen met uw plaatselijke weercentra om lange jaren te correleren met de gegevens die door uw windmeter zijn verzameld. De wind is zo variabel, zelfs bij een positieverschil van twee meter. Aangezien u over 1 jaar recente windmetergegevens van uw huizen beschikt, minutieus of per uur geregistreerd, kunt u de informatie uitbreiden met betrekking tot andere weercentrumgegevens, bijvoorbeeld van de afgelopen 50 jaar. Zodra u uw windgegevens per uur kunt uitbreiden, kunt u uw toekomstige energieopbrengst verwachten. Door deze op te tellen, worden de energieprijzen, de prijsvoorspelling op de lange termijn min. midden. of max. De haalbaarheid van de investering kan gemakkelijk worden begrepen. Een ander belangrijk punt is de vermogenscurve van de door u geselecteerde windturbine om inzicht te krijgen in de vermogensprestaties en duurzaamheid bij verschillende windsnelheden. Het gebruik van slechts één gemiddeld windsnelheidsgetal voor de windopbrengst van energie zal een grote vergissing zijn; er wordt verwacht dat er ten minste windsnelheidsgegevens per uur zullen worden gebruikt om de daadwerkelijke energieopwekking te begrijpen.

Hera-vermogenscurve

Naast de financiële besparing biedt de TESUP HERA Wind Pro ook een aantal milieuvoordelen. De turbine genereert schone, hernieuwbare energie die uw afhankelijkheid van fossiele brandstoffen helpt verminderen. Het helpt ook het milieu te beschermen door uw ecologische voetafdruk te verkleinen.

Als u op zoek bent naar een manier om geld te besparen op uw elektriciteitsrekening, uw afhankelijkheid van fossiele brandstoffen te verminderen en het milieu te beschermen, dan is de TESUP HERA Wind Pro de perfecte oplossing voor u. Bestel de jouwe vandaag nog!