Atlas 2.0 krijgt een upgrade!

Atlas 2.0 is een van de populairste windturbines van TESUP, het is zeker een populaire optie voor iedereen die op zoek is naar een verticale windturbine!

TESUP wil zoveel mogelijk vermogen uit deze bijzondere TESUP-turbine halen om deze steeds efficiënter te maken en daardoor steeds meer elektriciteit op te wekken voor haar gebruikers.

TESUP gaat dus investeren in de toekomst van de Atlas 2.0 door de 'TESUP Atlas 2.0 Powered by TESUP 5kW' te creëren. De nieuwe versie van deze klassieke turbine zal beschikken over een TESUP 3 driefasige generator van 5 kW!

De nieuwe direct aangedreven generator zal de wrijving van de huidige tandwielkasten verminderen en de windturbine laten draaien bij lagere windsnelheden!
Als je geïnteresseerd bent om deze nieuwe generatoren in actie te zien, heeft TESUP zojuist een aantal nieuwe video's vrijgegeven van de generatoren die een proef voor energieopwekking ondergaan!

 
Helaas brengt dit wel extra kosten met zich mee ten opzichte van de originele turbine. TESUP denkt echter dat deze investering op de lange termijn de moeite waard zal zijn! Houd ons in de gaten voor meer informatie en updates over deze nieuwste ontwikkeling!