3 producten voor het opladen van elektrische voertuigen en het opwekken van schone energie voor thuis

Om een ​​producent en gebruiker van groene energie te worden, heeft u slechts 3 producten nodig:

Windturbine - Laadregelaar 12V of 24-48V - Omvormer (30-600V)

U kunt de efficiëntie van het hele systeem verhogen door het flexibele zonnepaneel toe te voegen. Wind- en zonne-energie wisselen elkaar gedurende 24 uur af en u krijgt het maximaal mogelijke vermogen voor uw locatie.

Een huishouden met een kleine turbine en geïnstalleerde zonne-energie (eventueel met batterijen) zou waarschijnlijk het grootste deel van de tijd in zijn eigen energie kunnen voorzien en de nationale elektriciteitsnetten kunnen helpen stabiliseren door pieken en dalen in de vraag te verminderen. Samen met de waarde van het stoppen van vervuiling, is hernieuwbare energie een onvermijdelijke energiebron die nodig is voor elk huishouden.

AtlasX + Laadregelaar + Omvormer

Het is belangrijk dat u rekening houdt met het windpotentieel van uw locatie en de specificaties van de turbine voordat u een technologie kiest voor uw residentiële installatie.

Met de producten van TESUP kunt u eenvoudig uw elektrische auto opladen en schone, duurzame energie voor uw huis opwekken!

#tesup #electronics #renewableenergy #greenenergy #alternativeenergy #windenergy #windpower #windturbines #cleanenergy #cleanenvironment #electricalpower #elektrische generator #Atlas2.0 #AtlasX #Master940 #MasterX #Zeus3.0