Ambiances ensoleillées et venteuses

Kaikki ovat varmasti kuulleet sanasta "vibe" jossain, varsinkin viimeisten 5-10 vuoden aikana, vaikka juuret ulottuvat 1960-luvulle ja tämä sana on lyhenne sanoista vibraphone, joka tarkoittaa metallofoniperheen lyömäsoittimia.

Eräs varhainen esimerkki hyvistä värähtelyistä, joita käytetään metafyysisessä merkityksessä "positiiviseen energiaan", esiintyy Frank Earl Ormsbyn vuoden 1893 astrologian tekstissä Laki ja profeetat. https://www.dictionary.com/e/slang/good-vibes/

Joten "vibe" on lyhenne sanasta vibrations, mikä sitten on vibraatio?

Tärinät ovat taajuuksia tai aaltoja, näemme valon värähtelyjä silmiemme kautta ja kuulemme käyttämällä äänen värähtelyjä. Tunnemme ja tunnemme myös värähtelyjä, jotka synnyttävät tunteita ja ajatuksia. Tunnelma on siis sitä, miltä sinusta tuntuu ja tunnet ja miten vaikutat ympäristöösi ja mihin sinuun vaikuttaa.

Luot värähtelyjä, tulkitset niitä ja lähetät niitä muille. Siksi tunnet yhteisiä tunteita ihmisille, koska tapa, jolla tunnet ja luet värähtelyjä, on samankaltainen.

Katsotaanpa tarkasti tätä sanaa, jota käytämme melkein joka päivä. Vibe tarkoittaa henkilön emotionaalista tilaa tai paikan ilmapiiriä sellaisena kuin se on viestitty muille ja jonka he tuntevat; lähettää tai luovuttaa; paikan, tilanteen, henkilön tunnelma ja tapa, jolla ne saavat sinut tuntemaan; pitää jostain tai jostakin ja tuntea olonsa mukavaksi ja onnelliseksi heidän kanssaan; nauttia musiikin soittamisesta, kuuntelemisesta tai tanssimisesta rennosti; lähettää onnentoivotuksia jollekin englannin sanakirjan mukaan.

Voimme sanoa, että se on suhteellisen suosittu enimmäkseen nuorten keskuudessa. Syynä tähän on se, että nuoret ottavat epäröimättä vastaan ​​kaikenlaisen muutoksen tai innovaation. He käyttävät yleensä sanaa vibe positiivisista asioista; vain positiivisia fiiliksiä! Näemme sanan tunnelma jopa tavaroissa, joita käytämme joka päivä, kirjailtuina vaatteisiin, painettuina mukeihin, puhelimiin, teknisiin laitteisiin…

The Beach Boys - Good Vibes -kappale vuonna 1966

Vibe merkitsee jokaiselle erilaista merkitystä. Itse käytän mieluummin tunnelmaa myös positiivisiin konnotaatioihin, tarpeeksi negatiivisuutta elämäämme varten. Pidetään asiat positiivisina!

Ja Tesupille se tuo esille kuinka tärkeä tuuli on meille ja minkä tunnemme elämämme jokaisessa hetkessä. Jos kaikki liittyy toisiinsa, ajattele positiivisesti, jaa positiivista, jotta positiiviset ja hyvät asiat löytävät sinut, lopulta sen mitä istutat nyt, korjaat myöhemmin.

Käytämme sitä jokapäiväisessä elämässä enimmäkseen, koska se on jotain hyviä hetkiä parin sekunnin ajaksi. Tässä muutamia kommentteja Tesup-tiimin fiiliksistä:

Vibes on yleinen sana nykymaailmassa, jonka erityisesti Z-sukupolvi hyväksyy.

Tunnelmat viittaavat minuun tunnelmana, henkinä, positiivisina henkisinä asioina.

Vaikka emme ymmärrä tai näe värähtelyjä tai taajuuksia, voimme tuntea tunnelman.

Tesup-tunnelma on enimmäkseen rentoa.

Tesup muistuttaa meitä dynamiikasta. Kun universumi muuttuu ja kehittyy energiakenttien mukana dynaamisesti, niin myös Tesup.

Ihailemme todella luontoa, kaikki mitä teemme ja tuotamme, on sen suojelemista. Tunnelmamme muokkaa toimintaamme, toimimme vain tuulisella ja aurinkoisella fiiliksellä!